PREDNOVOLETNO SREČANJE IN KRST NOVIH ČLANOV

Te dni smo imeli člani Lokostrelskega kluba tradicionalno prednovoletno srečanje članov in staršev v naših klubskih prostorih.

Na začetku kratkega programa, ki ga je vodila Blanka Štrajhar, je predsednik kluba Gregor Končan predstavil delo v iztekajočem letu in smernice za naprej, nadaljevali smo s podelitvijo priznanj našim najboljšim tekmovalcem in tekmovalkam: Domen Horjak, Habjan Teja, Slana Teja, Slana Špela, Rožič Miha, Habjan Taja, Šarec Anja, Komočar Jaka, Arnež Luka, Ravnikar Žiga, Štrajhar Gašper in Habjan Den.

Jaka Komočar in Gašper Štrajhar sta pripravila krst novih članov, katerega je Jaka izpeljal na tak način, da smo se nasmejali do solz. Posamezn točke je na harmoniki spremljal Miha Rožič.

Na koncu je Blanka poimensko predstavila posameznike, ki že vrsto let z veliko požrtvovalnostjo, dobro voljo in odrekanjem vodijo naš klub ali kako drugače sodelujejo pri razvoju kluba: Gregor Končan, Igor Štrajhar, Primož in Valerija Ravnikar, Dejan Gjurin, Peter Horjak, Marko Arnež, Anelija Habjan, Katja Gjurin, Dušan Fideršek, Blanka Štrajhar, naši trije trenerji Matej Zupanc, Matija Žlender, Luka Gjurin in do nedavnega Den Habjan. Po programu smo uživali v prijetnem druženju.

 

S5 Box