DVORANSKO DRŽAVNO PRVENSTVO, Kočevje, 14.2.-15.2.2015

Še eno državno prvenstvo je za nami in sicer dvoransko državno prvenstvo, ki ga je letos organiziral LK Orel iz Kočevja.

 

Odlični rezultati, super vzdušje in bučno navijanje je pripomoglo, da smo se iz srca veselili uspehov naših članov in članic.

Naši fantje in dekleta so slovenski lokostrelski javnosti zopet dokazali, iz kakšnega testa so in v disciplini ukrivljeni lok od kadetov naprej dejansko pometli s konkurenco.

Že v soboto je bilo polno naše lepe kamniške modrine na strelni liniji, ko so se streljale kvalifikacije. Tekmovalo je kar 23 naših članov in članic z ukrivljenim lokom in en član z golim lokom.

DP INDOOR_2015

Na sobotnem državnem prvenstvu se ponašamo;


s tremi državnimi prvaki:

 

Komočar Jaka, člani

Štrajhar Gašper, mladinci

Ravnikar Žiga, kadeti

 

z dvema drugima mestoma:

 

Habjan Den, člani

Tonin Matic, kadeti

 

s štirimi tretjimi mesti:

 

Štrajhar Klemen, člani

Haring Jugović Nikolina, mladinke

Gjurin Luka, mladinci

Weingerl Jakob, kadeti

 

Absolutno državno prvenstvo v nedeljo je pri ukrivljenim loku potekalo v kamniških barvah, saj se je med najboljših 16 uvrstilo kar 10 Kamničanov, ki so bili na absolutno DP prijavljeni,drugače bi jih bilo še več. 

Eliminacije so bile zelo razburljive. Doživeli smo zares vrhunske dvoboje in ob našem bučnem navijanju je absolutni državni prvak postal ARNEŽ LUKA, tretje mesto pa je pripadloŠTRAJHAR GAŠPERJU.

Odlični so bili tudi dvoboji ekip. Prijavljene smo imeli tri ekipe. Veselili smo se zmage naše najuspešnejše ekipe ( Jaka Komočar, Den Habjan in Klemen Štrajhar), ki pa so v finalnem dvoboju za las porazili Kamnik 2 ( Štrajhar Gašper, Ravnikar Žiga in Gjurin Luka). Kamnik3 (Arnež Luka, Tonin Gašper in Weingerl Jakob) so začeli odlično, potem pa so v polfinalnem dvoboju morali priznati poraz proti ekipi Mins Postojna. 

 

Ostale rezultate si lahko ogledate na povezavi:

 

http://www.archery-si.org/?mod=tekme&action=viewTekma&action_id=475

 

Naj povemo, da smo ponosni na vse vas, ki ste bolj ali manj uspešno zastopali kamniške barve in želimo vam veliko uspehov tudi  ob prestopu na zunanjo sezono, ki se hitro približuje.

 

ČESTITAMO!!

 

LKK

 

S5 Box