SREČANJE ČLANOV LK KAMNIK

V petek, 28.11.2014 zvečer,  smo v klubskih prostorih LK Kamnik ob zaključku sezone 2014 organizirali srečanje naših članov in njihovih staršev.

 

Živahen program sta pripravili Blanka Štrajhar in Urška Vene, katerega sta odlično vodila Eva Vene in Jaka Komočar, kateri je s svojimi humornimi vložki večkrat nasmejal občinstvo. Glasbene vložke sta pripravila Tadej Vene in Dejan Gjurin, Katja Gjurin pa je organizirala plesne točke.

Srečanje je otvoril naš udeleženec na letošnjih Mladinskih Olimpijskih Igrah v Nanjingu Gašper Štrajhar, ki je ob spremljavi glasbe simbolično ustrelil puščico v tarčo.

gaper na_sreanju

 

Sledil je pozdrav in nagovor predsednika kluba Janeza Čiriča, ki je predstavil delo kluba v letu 2014.

Blanka Štrajhar je pripravila podroben pregled najboljših uvrstitev naših članov in članic na vseh državnih prvenstvih in mednarodnih tekmah.

vsi na_sreanju

 

Potekal je tudi tradicionalni krst naših novih članov, ki so se pridružilu klubu v letu 2014.

krst novih_na_sreanjukrst novih_na_sreanju2

 

Jaka jih je kar precej zaposlil in na koncu je sledilo garanje. Hja, v naš klub se ne pride kar tako.

Tadej v_akciji

 

Vmes so nas pozabavali odlični plesalci in plesalke Plesne šole Miki, prav tako pa sta sta se s svojo točko predstavila naša glasbena virtuoza Gašper in Matic Tonin.

Na koncu smo bučno pozdravili zmagovalce tekme za evropski ekipni klubski pokal, ki je potekala 4.10.2014 v Roveretu v Italiji, kjer je naša kamniška ekipa Jaka Komočar, Den Habjan in Klemen Štrajhar premagala 33 moških ekip iz 11 evropskih držav. Fantje, še enkrat čestitke!!

Evropski klubski_prvaki_2014

Srečanje se je nadaljevalo ob prijetnem druženju.

Hvala vsem našim pridnim mamam, ki so napekle goro odličnega peciva.

 

S5 Box