EKIPNO ABSOLUTNO DRŽAVNO PRVENSTVO – Šenčur 2013

Naša najboljša moška trojka JAKA KOMOČAR, KLEMEN ŠTRAJHAR in DEN HABJAN, ki so sestavljali ekipo KAMNIK 1, je z odlično motivacijo, znanjem in izkušnjami dokazala, da so zares najboljša trojka v državi.


Z odličnim streljanjem so brez težav ugnali vse nasprotujoče ekipe in zasluženo prejeli naziv ABSOLUTNIH EKIPNIH DRŽAVNIH PRVAKOV in hkrati dosegli nov ekipni državni rekord: 1735 krogov.

 

Že v prvem dvoboju so se pomerili z našo najmlajšo ekipo KAMNIK 3, ki so jo sestavljali LUKA ARNEŽ,  GAŠPER TONIN IN JAKOB WEINGERL.  Seveda so po pričakovanjih izgubili, toda borili so se po najboljših močeh in dokazali, da bodo morda že kmalu poskušali poseči za višjimi cilji.

 

Moška ekipa KAMNIK 2 v sestavi GAŠPER ŠTRAJHAR, LUKA GJURIN in ŽIGA RAVNIKAR so prav tako izgubili prvi dvoboj proti veliko starejši moški ekipi iz LK Ankaran, vendar je bila razlika majhna.

 

Naa srebrna_dekleta_Mateja_Andrejka_Maa_Rajh_in_Barbara_tefula

Najbolj pa nas je presenetila ženska ekipa v sestavi MATEJA ANDREJKA, MAŠA RAJH in BARBARA ŠTEFULA, ki so se med sabo odlično ujele. Ker so bile v prvem krogu eliminacij proste, so se v drugem krogu pomerile z ekipo iz LK Logatec in jih premagale z rezultatom 207 : 199 in se uvrstile v finale, v katerem so morale priznati premoč deklet iz LK Ankaran. Svojile so odlično 2.mesto.


Čestitke vsem ekipam!

 

 

S5 Box